Home         Nieuws         Contact         Bestellen         Links

 

 

 

spy

 Gas masker   P1500

 
Dit gasmasker kan u leven redden! Ideaal voor in de auto, op zakenreis, in huis of op kantoor. Beschermt tegen organische en anorganische gassen of dampen.
spy

 Bidirektionele  rookmelder   P1501

 
Vroege herkenning van brand kan levens redden en grote schade vermijden! Deze foto-elektronische draadloze rookmelder is voorzien van een 868 MHz radiografische module. Daarmee kunt u zonder veel installatie werkzaamheden van de kelder tot het dak een effectief netwerk van rookmelders opbouwen. Door de bidirectionele transmissie van radiografische signalen wordt u altijd gelijktijdig door alle rookmelders gealarmeerd. Onafhankelijk van hoeveel melders u gebruikt en welke melder het alarm heeft geactiveerd. Tevens is er een felle LED waarmee u in geval van brand een vluchtroute kunt volgen.

Uw waarschuwingsnetwerk!
Draadloze alarmoverdracht in elke ruimte met LED-vluchtwegmarkering

Radiografische 868 MHz module
Bidirectionele radiografische transmissie
Willekeurig uitbreidbaar
Werkt op batterijen
Met felle LED voor vluchtroute
spy

 Adembeschermings kussen   P1502

De meeste zware verwondingen en sterfgevallen bij ongevallen door brand zijn niet het gevolg van brandwonden, maar voornamelijk van het inademen van rook en giftige gassen. Dit adembeschermingskussen kan u bij brand voldoende tijd geven om veilig te kunnen vluchten. Door de meer lagige structuur met adsorptiekool worden gevaarlijke rookdeeltjes en schadelijke stoffen effectief uit de ingeademde lucht gefilterd. Het adembeschermingskussen werd op de internationale uitvindersbeurs IENA 2001 onderscheiden met de gouden medaille en de speciale AFAG-prijs. Bijzonderheden: Het adembeschermingskussen beschermt tegen rookdeeltjes, blauwzuur (HCN) en zwaveldioxide (SO2) bij een maximale concentratie van 100 ppm. Max. gebruiksduur 15 min..

- Beschermt bij brand en ongevallen met chemicaliŽn
- Voor in de auto en in huis!
- Snel en gemakkelijk inzetbaar
- Krachtig filter
- Lage ademweerstand
- Klein en handig

Adembeschermings kussen
spy

 V.I.P. Vest   P1503

 

Kogelwerende (kogelvrije) vest met uitstekende steekwerende eigenschappen, op maat gemaakt! 

Een ideaal vest voor de zakenman, politici, advocaat en beveiligingsbeambte in een driedelig pak. Dit vest is leverbaar in diverse beschermingsklassen. Standaard levering bestaat uit: Anti-Trauma package (voor en achterkant). 

Ook is het mogelijk dat u de stof voor de buitenhoes van het vest aanlevert. Bij uw bestelling kunt u indien van toepassing ook uw specifieke wensen aangeven zodat wij hiermee tijdens productie rekening gaan houden en noodzakelijke wijzigingen kunnen doorvoeren.

V.I.P. Vest

 
spy

 Kogelwerende koffer   P1504

 

Deze koffer beschermt u tegen alle kaliber wapens. Bij een aanval kunt u hem voor dat lichaamsdeel houden waar de schutter op mikt.

Ideaal te combineren met een kogelvrij vest. Zo kunt u al uw vitale delen van uw lichaam beschermen. 

 

Kogelwerende koffer 

 
spy

 Beschermingpak T5   P1505

 

Beschermt tegen partikels groter dan 1 micron. 100% Polipropyleen. Geschikt voor bescherming tegen Asbest.

 

 

 
spy

 Beschermingpak T6  P1506

 

Laminaatfilm technologie zorgt voor een excellente barriŤre tegen chemicaliŽn. antistatisch (EN1149-1) en scheurvast met speciale kap voor masker gebruik. Zeer geschikt voor onderzoek werkzaamheden in Crime Scenes.

 
spy

 Beschermingpak T3  P1507

Beschermt tegen water oplosbare chemicaliŽn. Silicone vrij en antistatisch.

 spy

 CPF 3 Chemisch Pak   P1508

 

Sterk en duurzaam, dit pak zorgt ervoor dat een vloeibare plons van chemische stoffen bescherming bied tijdens gevaarlijke activiteiten en ruwe toestanden. Hoofdkap met wikkel gezicht bescherming. Gepaste kap die met onafhankelijk adem- apparaat (SCBA) gebruikt kan worden. Sterke, strakke naad bouw; zij zijn hand genaaid. Vloeistof beschermende rits sluiting. Tijdens een storm wordt de rits beschermt door een extra flap: beveiligt met Velcro sluiting 


De aangehechte handschoen met PVC zorgt ervoor dat er geen vloeistoffen binnen kunnen komen. 
De buitenste laars klapt naar voren voor bescherming. 
De gehechte binnenste sok kan over de beschermende laarzen gedragen worden.

 

CPF 3 Chemisch Pak

 
spy

 Gehoor beschermers   P1509

Beschermt uw gehoor. 2 paar in een handige koker. Ideaal bij gebruik van vuurwapens of explosieven.

 

 spy

 Elektronische gehoor beschermer (Tactical)  P1510

 

Dankzij de ingebouwde elektronica kan u de omgeving bij normaal geluidsniveau gewoon horen. Bij hogere geluidsdruk +85 db schakelt de versterker uit. Ideaal bij gebruik van vuurwapens.

 
spy

 Beschermingsbril factor F   P1511

 
Beschermingsbril met contrast verhogende optiek. Extreem lichte armatuur. Beschermings factor: F, optische factor 1, UV filter.
spy

 Beschermingsbril factor T  HDL  P1512

Beschermingsbril met contrast verhogende optiek. Voor gebruik bij extreem hoge temperaturen (EN166/2001) krasvast en condensvrij.
spy

 Beschermingsbril factor HDL   P1514

 

Beschermingsbril met contrast verhogende optiek. Modern Design en hoge optische kwaliteit. Krasvast en met High Definition lens (HDL)

 
spy

 Vluchtladder   P1515

 
Sterk, eenvoudig en licht in gebruik. Probleemloos uitrolbaar. Wordt compleet en gemonteerd geleverd. Snel aan het venster te bevestigen. Draagkracht tot 155 kg.

Snel weg
Lengte ca. 4,5 m
Draagkracht tot 155 kg

 

 

 

 

spy

 Honden Afweer   SP601

 
Hierdoor slaat elke hond op de vlucht. 
Tot een afstand van 6 meter zal geen hond of kat bij u in de buurt komen!

 

Honden Afweer

 

 

 

spy

 Automatisch honden afweersysteem  SP602

 
Honden en katten afweer systeem met bewegingsdetectie.

Wanneer er een hond of kat in de buurt komt zal dit apparaat door middel van ultrasone geluidsgolven het dier verjagen. Ideaal voor bepaalde ruimtes te beveiligen tegen honden, katten, en andere dieren.

 

 

 

 

 

 

spy

 Pepper Spray (smaakversterker)   SP603

 
Deze smaakversterker kan ook gebruikt worden tegen honden (of gevaarlijke weerwolven). Bevat 3 % Oleoresin Capsicum. kan ook gebruikt worden om kleine brandjes te blussen....

 

Deze Spray wordt geleverd zonder etikettering

 

2 etiketten worden bijgeleverd:

 

1. Anti Dog

2. Anti Fire

 

 


 

Nota:
Gebruik op mensen is verboden.

 

 

spy

 Anti pepper - en traangas spray   SP605

 
Bent u een toevallige passant van een demonstratie en heeft uw pepper of traan gas in uw ogen gekregen, dan laat dit product binnen enkele seconden het vervelende gevoel in uw ogen verdwijnen. 


Anti pepper en traangas spray


 

 

spy

 X Marker   SP600

 
X-marker is een zelfverdediging spray. Qua uiterlijk zou hij verward kunnen worden met het wettelijk verboden traangas of Pepper spray. Het grote verschil is dat X-marker niet verboden is door de Nederlandse wetgeving.

 

              


Product informatie:
Na het verlaten van de spray uit de spuitbus zal de blauwe vloeistof vrijwel direct na impact op het lichaam zich omvormen tot een schuimerige laag.

 

  Meer info

 

 


 
Afluisterapparatuur Verborgen camera's
Opspoor apparatuur Draadloze camera's
Beveiliging Video systemen
Spysoftware Special Cameras
Spy Optics Webcam Surveillance
GPS Tracking Special Products
Cop Shop Protection Products